Rijst met Thaise curry

Geplaatst op november 30, 2011 door

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Ingrediënten:
400 gram pandan rijst
3 ons rundvlees in reepjes
1 eetlepel rode currypasta
1 blikje cocosmelk
1 takje thaise basilicum
1 stronkje Laos
5 citroenbladeren
4 thaise aubergines
stukje palmsuiker
half kopje water
scheutje vissaus
scheutje olijfolie

Bereidingswijze:
Bestel je boodschappen online op AH.nl

Verhit in een kleine pannetje wat olie en bak hier gedurende enkele minuten de currypasta in aan. Voeg een halve kopje water toe en roer dit geheel goed door. Doe het vlees erbij en laat dit even dichtsudderen. Voeg de Laos en citroenbladeren en een half blikje cocosmelk toe en laat dit geheel op laag vuur gedurende 5 minuten doorkoken. Voeg tot slot de thaise aubergine en de basilicum toe. En warm dit goed door.
Tot slot kunt u naar smaak de rest van de cocosmelk, de vissaus en palmsuiker (raspen)toevoegen.