Gele amandel rijst met varkensvleesreepjes
Geplaatst op december 10, 2011 door admin
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Ingrediënten:
400 g gele rijst
400 g varkensvleesreepjes
4 el Conimex Wok Marinade
400 g broccoli
1 rode peper
150 g gepelde amandelen
1 zak Conimex Kroepoek Cassave
Wok Olie
Bereidingswijze:
Bestel je boodschappen online op AH.nl
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de vleesreepjes met de wok marinade en laat dit circa 10 minuten intrekken.
Kook de broccoli in ruim kokend water met wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Verwijder ondertussen de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes / stukjes.
Verhit in een wok wat olie en wok de vleesreepjes en de peperringetjes kort tot het vlees gaar is. Wok daarna de broccoli nog 2 minuten mee.
Hak de amandelen grof en meng deze met de warme gele rijst. Breng het geheel op eigen smaak met wat peper en zout.
Bestrooi met wat kroepoek en geef de rest er apart bij.